torsdag 24. februar 2011

Sniktitt på en liten skatt jeg fant i husets bibliotek


Hvis jeg bare hadde giddi kunne jo noen av disse bli til fine monogram på puter osv...*drømme*

Spysyken har inntatt huset =S


I forigårs natt fikk minstemann sove hos meg fordi han hadde falsk krupp. 01:30 våknet jeg av merkelige lyder og oppdaget at hele senga og minstemann var full av spy! I det jeg tok han i armene mine for å bære han i badekaret ser jeg lysene og hører Gubbelars kjøre inn i gården...deilig velkomst! Jeg hater spy så veldig glad for at han kom hjem og tok seg av "griseriet".

Halve kollektivet evakuerte landet for å slippe unna, mens Mase også er blitt syk med feber og magevondt. Så her blir det rolige dager mot helgen. Skulle egenlig fått etterlengtet besøk fra Norge i helgen - men det utgikk jo naturlig nok pga pesten =(

Skulle sy litt i dag, mens guttene spilte PS - men det fikk en brå slutt da minstemann plutselig helte alle knappenålene OPPI hullet der man spoler opp undertråden. Og siden vi ikke fant liten nok torks-bit til å åpne dekslet tør jeg ikke sy videre inntil vi har fått opp alle. Så oppdatering på den biten kommer senere.

tirsdag 15. februar 2011





Jeg har en tom plass ved siden av meg i senga i kveld, så jeg la denne lille gaven her klart til min Valentine kommer hjem =) Elsker deg! (Lov å være litt klissete på Valentinesday, vel!?!)

torsdag 10. februar 2011

Sykebesøk

 

Mase og jeg tok turen til Oslo for å være der for Gubbelars når han skulle operere - det var godt å få se han =) Tusen takk til kone nr 2 som tok seg av småtassene så vi fikk dratt - ikke så greit å ha med seg 3 småkrapyl på sykehus med mye venting. Operasjonen ble utsatt første kvelden, så vi fikk ta med oss pasienten på Oslo Plaza hvor vi sov ut etter en sen, god middag på Egons. Dagen etter var det tilbake på sykehuset, og mens Gubbelars hvilte seg før operasjonen tok Mase og jeg oss en tur på Naturhistorisk Museum...her var det mye spennende for en 6-åring og ikke minst hans mor...


Fine dinosaurene!



Doktor Proktors utstilling var jo ekstra morsom =)

Operasjonen gikk bra og Gubbelars slipper å få dobbeltsyn og nedsunket øye. Nesa gror vel av seg selv - og hukommelsen virker å komme tilbake ganske greit. De virket veldig proffe på Ullevål så jeg følte han var i trygge hender. I mårra kommer han hjem igjen, det skal bli godt å se han. Noen flere som skal på Rally Sweden i helga?! Skjer visstnok her i nærheten, men jeg blir nok å holde kidsa hjemme mens Gubbelars får fly rundt i skogen og vente på at bilene skal "sviiisje" forbi...

tirsdag 1. februar 2011

Det er ikke greit å slå!


Hvor mange ganger har jeg ikke sagt det til ungene? Man får aldri lov å slå. Uansett. Men det finnes tydeligvis mennesker her i verden som ikke lærte lærte seg dette...jeg skjønner ikke hva folk tenker med - hvor ofte ser man ikke eksempler på at noen har slått og den som blir slått aldri reiser seg mer. Noen gang. Ett "uskyldig"
slag kan være nok. Nok til å ødelegge liv. Mange liv. Livet er så skjørt.

Heldigvis gikk det bra for Gubbelars. Rimelig bra i hvert fall. "Bare" en brukket nese og "øye", litt trøbbel med tennene og forhåpentligvis går det bra med synet. Hukommelsen kom jo heldigvis tilbake. Vi satser på at Ullevål lapper han fint sammen, bare de får tid. Men det er ikke greit. Når man er voksen holder det rett og slett ikke bare å si "unnskyld"!

Jeg og ungene savner deg, beibi - håper alt går bra på operasjonen i morgen(forhåpentligvis!)