torsdag 29. juli 2010

Alle skulle hatt en kone nr2!!!Endelig tilbake etter nok en periode uten internett...! Har forøvrig ikke hatt tid til å blogge i det siste uansett, vi har hatt sinnsykt mye besøk =D Godt vi har god plass, hehe! Kjempegøy at så mange har tatt turen over hit - det setter vi pris på =) (Hvis du lurer på hvor hit er, kan du ta en titt her!)

Bortsett fra et par hete dager i Skara Sommarland har vi stort sett kost oss hjemme eller funnet på ting i nærheten med gjestene våre. De siste 2-3 ukene har jeg hatt litt trøbbel med ene øra mi, som bare har blitt verre og verre(var ikke veldig imponert over de sanitære forholdene rundt badelandet i Skara som jeg mistenker har bidratt til ørevondten, ellers en veldig fin park!). En natt da jeg skulle på do fant jeg den søte lappen på bildet over på badet - så utrolig omsorgsfullt og snilt =) Jammen har jeg funnet meg en god kone nr2!

Pga ørevondten måtte jeg for første gang si nei til besøk på Prestgården =(, men besøket kunne komme noen dager seinere når jeg har blitt bedre - så nå gleder jeg meg til besøk! Jippi for gode og forståelsesfulle venner =D
Fortsatt god sommer! Håper dere har bedre ferievær enn oss =P

2 kommentarer:

Anlen sa...

Jammen ser det fint ut med ei kone nr 2, ja:) Skulle gjerne hatt ei heimeverende husmor, eg... Ei som laga middag, baka og vaska medan eg var på jobb;)

Nefertari sa...

ååhh ønsker seg også kone nr 2 :P