torsdag 30. juli 2009

En kveld på legevakten...


I kveld herjet vi litt på gulvet, som vi så ofte gjør. Det var litt kamp om å sitte på mammas fang, noe som resulterte i at minstemann tråkka på kinnet til mellomste - og mellomste fikk den kulen på kjeven!

Blei litt redd kjeven var gått ut av ledd, men han skreik ikke og virket ganske rolig. Det var tydelig å se det var vondt og han ville ikke spise kveldsmat, men han drakk litt melk før han ville sove - og sovna på et blunk. For sikkerhetsskyld ringte jeg legevakta og fikk time seinere. I mellomtida våkna han og hadde det vondt. Etter en times venting og når mellomste nettopp hadde sovna på fanget fikk vi komme til legen. Han trudde ikke det var brudd, men ville likevel at vi skulle på sykehuset i mårra for å ta et bilde i tilfelle. Er jo ikke så lett å finne ut av på dissa små tøffingane! Vel hjemme fikk han en stikkpille så han skal få sove godt i natt i hvert fall.
Så i mårra må vi tidlig opp så vi slipper unna de lengste ventetidene med 3 unger på slep på sykehuset. Håper det ikke er brudd selvfølgelig!
NYTT: På sykehuset var vi hos en tysk lege, så alt jeg fikk med meg(!) var at det IKKE var brudd, men det var noe trøbbel med spyttkjertelen og hevelse. Vi fikk med resept på flytende ibux og skulle komme tilbake på mandag for å ta ultralyd. Ellers så har han spist i dag og vært i farta, så det er ikke no mere drama her =)

1 kommentar:

Litefrø sa...

ikke bare bare med disse små! Håper det går greit i dag. Lykke til!