mandag 31. august 2009

ValdresI helga blei vi spandert på tur til Valdres av foreldrene til Truls - Tusen takk! Anledningen var søskenbarntreff på svigerfars side. Vi bodde på Brennabu(http://www.brennabu.no/) et fantastisk sted!

Bad svigers og størstebroren til Truls på frokost her fredags morgen, før vi dro avgårde. Fikk servert deilig gryterett når vi kom fra i 18-tida.


Lørdags formiddag var det en gjeng som ville på fjelltopptur, og det ville vi og. Målet var Grønsennknippa, 1368moh. En ganske lett tur med flott natur og utsikt. Etter ca en time orket ikke Sander mere, så vi kom oss aldri helt til toppen, men var ikke så langt unna. Det blåste veldig så vi satte oss i le bak en liten knaus. Nede på sletta så vi noen sauer(som forøvrig nok var langt unna der de burde ha vært), og den ene datt på ryggen og lå å sprella. Fikk vite at det å havne i ryggleie for en sau er en sikker død i løpet av ganske kort tid. De klarer rett å slett ikke å komme på beina igjen. Vi fulgte bekymret med, men plutselig så vi at den hadde klart å komme seg opp igjen - et lite mirakel! Vi hadde ikke rastet så lenge før det begynte å regne, så da gikk vi ned igjen.


Ingen kommentarer: