onsdag 27. mai 2009

Dagis
Har prøvd meg på ei veske igjen. Dobbeltsydd, så den kan brukes på begge sider. Leita etter en oppskrift jeg har sett tidligere på http://www.sykroken.net/ laget av annesand, men jeg søkte og søkte men fant den ikke...så da måtte jeg tenke sjøl da =P Fant til slutt ut av hvordan den skulle vrangsyes slik at den kunne brukes på begge sider og =D *stolt*
Jeg fant ikke knappenålene mine(ja, jeg er en rotekopp! Fikk så vidt dyttet unna litt rot så jeg fikk plass til symaskina!) så både klippingen og syingen blei ganske skeivt - men resultatet blei jeg fornøyd med. Både fasong og størrelse blei akkurat passe til formålet: en veske til å ha over skuldra(kjekt når man skal gjete 3 barn) som kan puttes rett i boksen i barnehagen(stroppen brettes under). Nå mangler det bare å sy en til eldstemann med piratmønster.

Har lyst til å sy samme i handlenett også, men da må jeg gjøre den mindre, og også lage den litt smalere på toppen trur jeg.

1 kommentar:

Prinsesse Mari sa...

Jeg har nettopp vrangsydd veske etter annesand metoden (ligger link i bloggen min). Jeg fant heller ikke oppskriften da jeg søkte på sykroken, så jeg spurte og vips så var det noen som ga meg linken. Hadde aldri klart meg uten den så er mektig imponert over at du klura deg frem til det på egen hånd. (Jeg har ikke så flink hjerne, jeg!)