fredag 2. oktober 2009

Gratulerer med dagen, Sander!

Ungene mine er skikkelig dårlige linselus, og "Se! Mamma har en ugle på hodet" har gått ut på dato for lengst, så detta var det beste bildet jeg fikk av bursdagsbarnet =P Men han er skjønn da, lille store gutten vår. Til frokost tryna han ned fra bordet i sprekken ved vinduet i bakgrunnen der og kutta seg rett ved øyet...så nå kanskje han ikke går oppå bordet mer?! Brent barn skyr ilden?! Eller kanskje ikke =P

Fikk veldig skryt for kaka fra bakeriet på Brotorvet - og Sander var veeldig fornøyd med temaet =)

Disse smakte heller ikke vondt! Små, digre sjokoladekaker med hvit sjokoladekrem på toppen. Fikk prøvd ut glitterstrøet også, men synes det var vanskelig å få det pent på. Ser mest ut som om jeg har krydret med karri, hehe! Forresten så smaker den hvite kremen akkurat det samme som den hvite kremen inni de påskeegga fra freia...trur jeg! Namme!

UnePune leker med kamera...dessuten sa jeg at jeg skulle vise nye bilder av pynten jeg sydde, og her er de(strykingen blei det aldri noe av...):


Skyggen på endel av bildene er pga størrelsen på objektivet som kommer i veien for blitzen...latskapen lenge leve!

4 kommentarer:

LilleVirre sa...

Haha, kan de ungane være i slekt med oss?? :P Ikke linselus.. Må ha det fra andre sia av familien :P Koser meg i Tromsø nå! Love you. Grattis til Sander :)

Ingrid sa...

:-)
Du har alltid så fin blogg. line er hedlig som har sånn en koslig søster. har du oppskrifta på den kremen? jeg eeelske påskeegga så må bare prøve ut den.:)

Marie sa...

Hei!
Ja den oppskriften paa kremen er jeg ogsaa nysgjerrig paa... :) Lyst til aa dele?
Vi har en klatrer i familien her ogsaa, og hun har stort sett blaamerker eller skrubbsaar her og der! Og faller hun, saa gir hun seg ikke, opp og preove igjen..

Victoria sa...

Naaaammmm... Du MÅ seriøst legge ut den oppskrifta til de sjokolademuffinsene med sjokoladekrem på! :))))

Grattis til lille Sander! :)