tirsdag 3. februar 2009

Ongoing project...


...mens kidsa var våkne på lørdagen rakk jeg og klippe til et mønster jeg fikk av søster og bror i bursdagsgave. Men iom at malingen måtte prioriteres i helga, og mandagskvelden gikk med på å tegne nye butikken til Truls, har jeg ikke kommet så langt - men dette er i det minste en liten sniktitt! Det kule gule er fra Fretex =)



Her er de flotte bøkene jeg byttet til meg(byttet mot noen malebøker). Disse fikk jeg av http://annehobbyhjorne.blogspot.com/ - Tusen takk!



Før bursdagen min lekte jeg elektriker =P Gubben er jo utdanna(nesten da) elektriker, men han er jo aldri hjemme, så da får jeg ta saksa, ehh...skrutrekker`n...i egne hender! Denne lampa fikk vi til bryllupet vårt(for 4,5 år siden!) og først nå har den fått kommet opp. Er jo så glad i den lampa, skjønner ikke hva vi har somlet med! Har liksom innbilt meg at den ikke har passa inn - men det gjør den jo absolutt =) Kjempefornøyd!

The picture at the top shows my ongoing project, using a pattern that I got for my birthday...I wont`t tell what it is quite yet! The next picture shows the books that I got from a book-swap(?!?!?). The last picture shows a lamp we got for our marriage(4,5 years ago!) thats never been hung up before - but now i finally did it myself, although my husband is an electrisian...but never around! I love the lamp, but i figured it wouldn`t fit in here - I was sooo wrong! It`s perfect!


2 kommentarer:

Pine sa...

Det ser jo tilogmed røddig ut der, jo!

strikkegal sa...

Koselig bilde, det ble fint med lampen. Likte godt lysestakene også, acantus?