torsdag 20. august 2009

Lalandia, Danmark!


Etter 3 uker aleine med ungene(tålmodigheten var ikke helt på topp den siste uka...haha!) kunne gubbelars endelig(og for første gang på mange år!) ta seg en ukes ferie. Så en tirsdagskveld bestilte vi hytte og båt og dro avgårde 06:30 dagen etter =)

Jeg har hørt mye bra om Lalandia(http://www.lalandia.dk/da/Pages/forside.aspx), og siden vi hadde lovet Mase legoland passet det godt å dra dit, det ligger i Billund rett ved legoland. Leiligheten(huset!) var kjempefint, og siden vi var seint ute med å bestille måtte vi ta en leilighet for 8 personer - så alle fikk hvert sitt rom...det gjorde ikke noe! Hytteområdene var ganske store og lalandiasenteret var digert. Det var mange og ulike og fine lekeplasser rundt på hele området. Hvis man ikke gadd å gå kunne man sitte på med et lite tog som kjørte att og fram fra hyttene til senteret. Ungene likte godt å kjørte tog mens jeg endte oftest opp med å gå pga plassmangel og at vi ofte hadde med vogna til Chris. Inni "senteret" var det bygd opp som en gresk landsby med restauranter, butikker, bowlingbaner, lekeland, amfiscene og nordens største innendørs badeland - der var vi mye! Hit vil vi gjerne tilbake - ANBEFALES!



Ellers var vi jo som lovet i LEGOland(http://www.legoland.dk/) og der var det skjedd endel endringer siden jeg var der sist for sånn ca 20 år siden! Veldig fint og masse morro å finne på. Og vi klarte selvfølgelig ikke la være å handle endel lego før vi dro...jeg elsker lego!



Løveparken Givskud Zoo(http://www.givskudzoo.dk/) var vi også innom. Stor og fin park med mange fine dyr. Vi kjørte fra område til område og gikk rundt å så på de ulike dyrene. Mase og Sander satt foran med meg og kikket ut vinduene - det var morro. Løver så vi også såklart! Men de var ikke så skumle der de lå å snorka =P

Ingen kommentarer: