mandag 15. mars 2010


For litt siden fikk jeg en kommentar fra ei som fikk litt prestasjonsangst da hun så noe jeg hadde scrappet - Tusen takk for komplimentet! MEN...når jeg scrapper blir jeg kanskje bare ordentlig fornøyd med 1 av 20 sider jeg mekker sammen(og jeg blogger som regel ikke de tingene jeg IKKE blir fornøyd med). Poenget er jo å få bildene inn i album =) Alt trenger ikke være perfekt...eller i nærheten av perfekt =P Her er noen av sidene jeg har scrappet i det siste, i lag med gode venninner =) Som dere ser er de fleste sidene ganske så enkle...noe mer har jeg stort sett ikke tålmodighet til, hehe.

"Jentetur" med søss, hennes venninne og venninnens homsevenn i fjor vår. Haha, sjekk jeg har limt inn meg selv på den siste =P

Fine, fine familien =)

Føler det mangler noe på denne. Eller kanskje jeg rett og slett skal fjerne båndet på venstre side. Kjenner jeg meg selv rett så blir det som det er.Må jo nesten få brukt noen av de rosa arkene mine også!!! Sorry, Chris!Også avslutter jeg med den styggeste sida jeg noengang har lagd...men om jeg spør ungene er det sikkert den de liker best, hehe! Denna er et godt eksempel på at når du allerede har ødelagt sida kan man bare klæsje på mer stasj for det kan ikke bli verre....hoho...
Og for du som ikke scrapper i det hele tatt - få bildene dine i album! Vi trenger vel alle et spark i rompa der =) Det er virkelig ikke det samme å se på bildene på PC som i album. Så kom igjen!

1 kommentar:

Marianne sa...

Kjære guttemamma

Jeg "frir" til dere her i bloggverden om litt hjelp! Lurer nemlig på om du kunne tenke deg å bruke noen minutter på å dele dine meninger med meg og samtidig bli med i trekningen av min give-away.

Blir kjempeglad for all hjelp!

Klem fra Marianne