tirsdag 20. april 2010

Neida, jeg har ikke tatt kvelden, jeg har bare blitt svensk!

Og det tar jo tid =P Først var vi jo husløse en uke, så da bodde vi på hytte. Hytte uten innlagt vann. Har jeg nevnt at vi har 3 små barn?! Nice... Men det gikk seg til, og var jo alt i alt ganske hyggelig. Vi fikk gått noen turer og sagt hade til venner og familie som vi savner allerede!!
Jeg rakk å få med meg fatet mitt som jeg lagde hos Tonje før vi reiste - blei ganske så fornøyd med det, tross skjevheter og sprekk =) Tonja Vahl Løwer lager mange nydelige ting av keramikk - ta en titt på siden hennes: keramikkmakk.no. Tusen takk Tonje!


Så var det tid for å forlate landet. Gubbelars og storegutta fikk kjøre "lastebil" mens jeg, minsten og tanta kjørde digrebilen med tilhenger. Måtte jo innom tullverket for å få tollfritak på flyttelasset, og der har det vel aldri vært så mye liv som når vi dro med oss alle 5 ungene inn dit, hehe.
Vi var rimelig spente på overtakelsen - vi har jo kjøpt med møbler og alt, så midt i all innflyttingen(neida, vi er ikke ferdige ennå) har vi jo selvsagt kosa oss med litt skattejakt...


Første morgenen våknet vi opp til 4 rådjur i hagen - spennende! Siden da har vi sett flere andre dyr rundt huset, men heldigvis ikke bjørn, ulv og lodjur(gaupe) som vi hadde fryktet. Bjørnen holder seg visstnok et stykke unna her og naboene hadde ikke sett gaupe på et par år. Ulven kan jo komme på besøk, så det gjelder å passe på ungene!
Vi har hatt det supert, men hektisk - mange kasser som skal pakkes ut og ting som skal på plass. Vi har allerede gjort noen "fynd. Eneste negative er et par uheldige incidents med kloakken...men det er fikset nå!

Vi har allerede rukket å få litt besøk, og gleder oss til mer =)

3 kommentarer:

Prinsesse Mari sa...

Så gøy med livstegn! Nå har jeg lest meg gjennom den nye bloggen og det virker jo veldig spennende og lovende for kreative krumspring!
Keramikk skålen din var forresten fantastisk flott. Hmm... kanskje jeg skulle medlt meg på keramikk kurs?

Pine sa...

Kommer snart igjen! ;) Snart "sommerferie" nå vettu, så da begynner jeg vel å begynne å tjene litt penger etterhvert også :) Savnere dere! Hils alle 5 barna (og de store og, da)!
Love you

Sølvi sa...

Hei:-) Jeg har igjen vært her inne på bloggen din og lånt mønsteret på kleenex etui:-) Må bare takke deg her også for at du er så snill og legger ut slike gøyale tutorials:-) Bilder ligger på bloggen min.
-Sølvi-