mandag 1. november 2010

Jeg rydder...

Er jo ikke ferdig såklart - men har fått rydda i stoffene og organisert dem litt for aller første gang, hehe! Mye lettere å se hva man har når man sorterer etter farge =)

MEN jeg kom på noe...det er så mange flotte give-away`s der ute - hva med en litt mer crappy en?! A`la hvem vil ha det jeg ikke vil ha lenger give-away! Om det er interesse da??? Let me know =) Dere vet: en tjejs skrot, annen tjejs skatt...eller no`sånt!!!

8 kommentarer:

Helena sa...

Gratulerer med et ryddig stoff-lager. :)
Jeg har enda ikke begynt med en sy-hobby dermed mener jeg ikke noe om give-away spørsmålet.

Bournonville sa...

Skønt med oprydning, har selv lige fået rydet op så der er plads til nyt, jeg ville elske at vinde en bunke stof. og ved lige hvad det skal bruges til, jeg mangler stof til mit patchwork og sidder fast lige nu nemlig.

Kh Sara

fru Heidi sa...

Har i lengre tid fulgt bloggen din (og andres for den del)og er veldig imponert over hva som produseres.....

Er selv i en oppstart/oppbyggingsfase og leter konstant etter tips og inspirasjon. Skal innrømme at bloggen din har vært direkte årsak til mange spennende timer på syrommet mitt.... herlig.
Hadde vært kjempegøy å være blant de heldige som blir tilgodesett med noen stoffbiter for videre arbeid......

Frøken Fryd sa...

Hei:)

Jeg hadde satt stor pris på litt stoff:) er utrolig glad i å sy:) En av mine store lidenskaper:) Har fulgt blogen din i en stund nå anonymt:) Veldig flink og kreativ du:)

Med vennlig hilsen Frøken Fryd:)

Therese sa...

Super ide! Jeg stemmer for!:)
og du har så mye lekkert!

Anonym sa...

Heisann :o)
jeg vil gjerne være med!! jeg har kjempe lyst å begynne å sy, men har ennå ikke opparbeidet meg noe stoff-lager...så er veldig interresert!! :o) tusen takk for gratis oppskrifter også- supert! :o)
-hilsen Kristin L.

UnePune sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Da blir det give-away =) Kommer en egen blogginnlegg plutselig med påmelding der - altså ikke her =P

annicken_j sa...

Så fin samling!!! Så ufattelig mye!! Jeg ville gjerne hatt noe, men du må nesten se siden så mange har ønsket seg noe allerede.
Ha en fin uke :D