mandag 8. desember 2008

Jeg har blitt tagget for første gang

av http://vossatause.blogspot.com (Mamma Mia)

Reglene:1. Du må linke til den bloggen som tagget deg.2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv.3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg.

1. Jeg teller...feks hvis jeg er passasjer(og til og med noen ganger når jeg kjører selv!) i bil kan jeg finne på å telle lyktestolper, veimerkinga, biler vi møter osv. Og jeg kan komme ganske langt før jeg oppdager hva jeg driver på med!

2. Jeg er et nattemenneske...det synes vel i grunn ganske godt hvis man ser når de fleste innleggene her er postet! Når de andre går å legger seg kan jeg finne på å vaske, rydde og styre på med kreative ting. Eller å blogge =P

3. Jeg har vært sammen med mannen min siden jeg var 16 - han var min første kjæreste og den første jeg kysset! Forhåpentligvis blir han den eneste.

4. Jeg kan finne på å le når ungene slår seg - og får selvfølgelig skikkelig dårlig samvittighet etterpå! Er det mulig?! Stakkars barna!

5. Jeg liker ikke å bli fortalt hva jeg skal gjøre... Liker mottoet: "Don`t question authority - Ignore it!".

6. Må nesten også få med at jeg er en furter =P Men la meg være i fred, så er alt ganske så fort glemt! Gullfiskhukommelse...hehe!


De fem bloggene jeg tagger videre er:
http://www.janey84.blogspot.com/ - Jane Doe
http://hobbyvenn.blogspot.com/ - Hobbyvenn
http://trultemorhobby.blogspot.com/ - Trultemors hobbyverden
http://www.bentemor.com/blogg/ - Bente B
http://prinsessevilikke.blogspot.com/ - Prinsesse Vilikke

(dette er 5 av maaange blogger jeg har lagret som favoritter)

2 kommentarer:

Mamma Mia sa...

Har eg ikke skrevet det i en kommentaren til deg? Huff, var hvertfall meningen! Er så sterkt angrepet av denne ammetåka at eg glemmer alt. Hehe=) Sorry! Håper du ikke ble altfor skremt inatt da ;)

Marte sa...

fin blogg : )