mandag 13. april 2009

På tur med gutta

Fredagen skulle jeg og de store guttane ut å finne bjørkekvister vi kunne henge malte påskeegg på. Da vi kom til "Bjørneskogen" og hadde funnet noen fine kvister fant vi ut at vi ville gå oss en tur. Ringte gubbelars og avtalte at han kunne hente oss hvis vi gikk litt for langt og ikke orket å gå tilbake... =PFørst var vi på lekeplassen, og gutta nekta å la spadene ligge igjen der, så de ble med på turen...
Mye fint å se på ute nå. Blåveis fant vi også =)


Spadene ble flittig brukt i enhver søledam vi kom over. Og det var maaange! Vann er moro!


En artig trehytte måtte utforskes

I undergangen var det en stor grushaug som blei fryktelig populær! Godt vi hadde med spadene!

Her har vi akkurat gått under E18 og Mase har funnet seg en skatt!

Liker godt dette gamle treet, som stikker seg ut fra resten der det raver høyt og mørkt =)

På vei opp lysløypa renner det en bekk. Mase hopper over og "i" og koser seg. Stien går litt bratt så Sander henger litt etter.

Sander har omsider karret seg opp lysløypa og poserer for mamma på toppen. Sleit litt med fokuset på bildet her, og når jeg hadde fikset det så var ungen vekk, hehe! Her oppe ligger det en barnehage som vi var innom å lekte i. Når vi skulle gå videre bort til bestemor ville ikke Sander lenger, så han måtte sitte litt på skuldrene. Men fram til da hadde han ikke mast om å bli bært i det hele tatt - store gutten!

I svingen før bestemors hus fant vi en død padde. Det var spennende og litt skummelt.
Utrolig mye rart man kan se og morro man kan ha det om man bare tar seg god tid når man er ute å spaserer. Og litt søle skader ingen =) Påskeegga har vi malt i dag(jada, vi er litt treige!), og de kommer aldri til å henges på bjørkekvistene. De måtte vi kaste ut, for gubbelars er allergisk.

Ingen kommentarer: