onsdag 30. september 2009

Been busy...


Pappa var så uheldig å ha fri i forrige uke...og jeg var så heldig at jeg fikk plusset på 4 kvadratmeter på rekkehuset vårt + diverse listing og gulv i gangen oppe og på rommet til Sander! Og mamma har hjulpet meg å male endel lister og vegger både oppe og nede...jeg har tydeligvis valgt riktige foreldre! Tusen millioner takk mamma og pappa - dere er supre =D Skal få tatt bilder etterhvert når alt er på plass...har allerede planer om å sy en "vegg" som ser ut som et hus med dør og vinduer slik at de nye kvadratmeterne blir nesten som et lekehus for ungene =) Kjekt med planer, eller hva?! Har allerede tegnet opp hvordan jeg ser det for meg, men må handle inn stoffer...Ellers så fikk vi endelig brukt glassbitene Mase og jeg fant i Versvika i sommer, trur de blir utrolig fine når de henges opp i vinduet med sola skinnende på dem.Om et par dager skal vi feire Sanders 3-års dag så i kveld fant jeg plutselig ut at jeg skulle lage vimpler...så da blei det vimpler! Skal ta nye bilder på dagen når de er strøket og hengt opp.
Ellers så har jeg bestilt ny ladning fra www.minanamnband.se, så nå må jeg virkelig børste støvet av symaskina framover...

3 kommentarer:

Anne sa...

Så kjekt å få så god hjelp:) Fått gjort mye på kort tid dere da! Spennende syprosjekt du har fremover da, med den veggen! Det blir sikkert kjempe bra! artig for ungene.

Tine-Malene sa...

Flotte hjerter!!:) Er selve hjertet også i glass?:)

Elisabeth sa...

Jøss så kreativ du er! Med 4 gutter i huset og likevel få tid til håndarbeid og oppussing. Jeg er mer enn imponert. Ha en strålende bursdagsfeiring!