mandag 14. september 2009

Stigeklatring og trimbingo

Så var plutselig helgen over, og nok en søndag tar til...ja, det føles i alle fall slik når ungene har fri fra barnehagen =) Kake i ovnen og smålego utover hele stuebordet =P Mase spydde utover hele senga vår i natt(rart det skal skje de få gangene han ligger i VÅR seng...) så dagen i dag brukes på vask av overmadrass, dundyner og dynetrekk. Heldigvis har jeg en gubbe som takler spy, så han tar det verste, selv holder jeg på å spy selv bare av lukta...


På lørdagen ville mamma og pappa låne Mase og Sander til overnatting, og jeg ble med de til Langesund på formiddagen - der var det marked og mye folk og morro. På kvelden skulle jeg til Kjersti å scrappe, men det blei lite scrapping og heller mye skravling =) Inger Lise var snill og kjørte meg hjem. Men vel hjemme - trøtt som en dritt - oppdaget jeg at jeg ikke hadde nøkkel. Så var det å ringe på da. Etter 15 minutter fant jeg vel ut at det ikke nyttet...gubbelars sover så tungt! Så da var det å finne en stige, som forøvrig var altfor kort, så der stod jeg på øverste trinn og klamret meg fast i vinduskarmen i 2. etg på soverommet vårt og hamret på vinduet(tenkte å bruke bilen som madrass om det skulle gå riktig ille)! Gubbelars holdt på å dette ut av senga, for han var sikker på at det var innbrudd, haha!

Søndag var det trimbingo, og siden vi egentlig ikke er så godt kjent på stathelle dro vi dit isteden. Både pappa, Mase og Sander vant. Sistemann ut til å få premie var Sander og han vant 1. gevinst: 3 poser twist...men han begynte å grine og ville IKKE ha...han ville ha liten melkesjokolade han, hehe! Så han fikk bytte med morfar =) Det ordner seg. Det gjør det alltid.

Håper du har hatt en fin helg og en god start på denne uken!!

Ingen kommentarer: