søndag 31. januar 2010

PAUSE

Meg på vei inn i dusjen etter en malingsøkt...rart det skal klø sånn på nesa når man har maling overalt, hehe!


Siden vi holder på å pusse opp, pakke, selge og flytte er det endel kaos i heimen fortida. Så jeg har tenkt å ta en bloggpause for å få gjort andre ting som må prioriteres akkurat nå. Kommer plutselig tilbake...og da med en ny tutorial på lommebok =)


velkommen tilbake når livene våre er i bedre balanse!

7 kommentarer:

Abbe sa...

lykke til med pakking og flytting! kommer til å savne blogginga di!

Cathrine sa...

Lykke til så masse med flytting, salg osv! Sniker innom bloggen din for inspirasjon både på håndarbeidsfronten og familiefronten. Jeg har bare én og er imponert over de som har 3! Dere ser ut som en koselig familie :)

Liten hilsen inne på bloggen min http://romformeg.blogspot.com/2010/01/kreativ-blogger.html

Kristoffa sa...

Lykke til med flyttingen! Jeg gleder meg til du er i gang igjen med bloggingen og til du legger ut tutorial på lommeboken. Den var jo knalltøff!

Monja sa...

TUUUUUSEN takk for hyggelig award...det setter jeg stor pris på♥ ha en fin liten pause...så blogges vi

klemmer fra Monja

Anonym sa...

Himmel så stor gulpigulp har blitt! :O Og jeg har visst gått glipp av lillebror... Lykke til med nytt hus! Har lagt deg til på bloggrollen min <3


(hilsen mairapus)

Prinsesse Mari sa...

Savner deg jommen litt allerede, jeg! Det kjente jeg nå når jeg snek meg inn her for å låne mønsteret på skiposen! Klem!

AnneLavendel sa...

Lykke til i nytt hus, har nettopp oppdaget bloggen din. Den ble lagt til i blogglisten min, den er bare super. Takk også for gode oppskrifter, de må testes alle :)