onsdag 8. september 2010

We will always have Paris

Jeg EEEEELSKER å fly! Føler meg som et lite barn der jeg sitter med trynet trøkt oppi vinduet =P Og ekstra gøy er det jo å fly over stedet der man vokste opp =) Paris here we come!

Vi var nemlig bedt i bryllup i Paris - et vennepar ble forlovet her nede for 7 år siden og skulle nå endelig gifte seg. Tilsammen var vi 13 i reisefølget - og det var kjempekoselig å bli kjent med noen nye fjes. Kosa oss fra begynnelse til slutt. Jeg fikk til og med gi bort bruden i ærend som stand-in forlover =D Lucky me!

Her ser dere hele gjengen og det nydelige brudeparet utenfor den norske sjømannskirken i Paris. Som del av bryllupsfeiringa spiste vi middag på Lido til et fasinerende (puppe)show - Tusen takk for at vi fikk være med på feiringen IL og D!

Gubbelars og jeg øverst i Eiffel-tårnet, ca 300 meter over bakken - flott utsikt over hele Paris!

Vi fikk et par timer på Louvre før det stengte - noe som ikke var i nærheten av nok tid, vi så bare en bitteliten brøkdel av museet. Men det lille vi så var imponerende nok - må nok tilbake hit en gang ja =)

Nede ved Louvre var også den lille triumfbuen


Øverst på Champs Elysee - et nattbilde av Triumfbuen...en "bitteliten" rundkjøring


Eiffel by night...da vi nærmet oss den begynte den å blinke - det var et vakkert syn. Hadde håpet å rekke en tur opp, men innen vi kom fram var det stengt.

1 kommentar:

Pine sa...

Åh, nå fekk jeg lyst på kjærste og å dra t paris og! :)