onsdag 22. februar 2012

Boller og kjærlighet =)


The beginning of something real good...hehe! Det er vinterferie, det er sol og livet er godt - så da "baker" vi snurringser. Jeg er ekspert på å glemme baksten og blir belønnet med superluftige og gode boller - man skal visst ikke ha dårlig tid når man baker =)Super tante og onkel fra Trondheim var på besøk og hadde blant annet med seg disse fra Rosendahl. Har et hat/elsk forhold til det merket, men merker at med lysere tider ser det lysere ut for mitt forhold til herr Rosendahl også! Tusen takk til verdens beste tante og onkel! Jeg og ungene drikker ikke så mye kaffe, men de fungerte utmerket til kakao og krem.Minstemann bestemte seg for endelig å smake på krem - og det likte han jo selvfølgelig... hva med kald melk med krem - kan jeg friste deg?Så deilig med lys! Vår, vår kom til meg! Endelig ferdig med å male kjøkkenveggene(ja, til og med over skapene), men gråmalinga til kjøkkenbord og stoler står fremdeles urørt... Fikk 50 tulipaner av mamma, pappa, tante og onkel =D Nydelige!


 


Mellomste lukter på inn"pust", minsten "lukter" på ut"pust", hehe!Det er viktig å ha utstyret i orden, og da Gubbelars brente grilllappene våre kom mamma med disse fine her som hun hadde sydd til ossEndelig var ventetiden over, og kanelsnurrene var gode å varme seg på etter en tur ute i snøen som fremdeles er igjen. Barneversjonene og minstemanns utvalgte...Enda flere blomster, som jeg forøvrig kjøpte til meg selv(why not!), og den nydelige lysekrona vi fikk til jul. Liker å kjøpe blomster når jeg endelig har det sånn passelig ryddig og fint hjemme - en slags kronen på verket og belønning for at jeg har orden i kaoset. Jeg er nemmelig egentlig en skikkelig rotete person, så noen gulrøtter må man ha! Kjøper du blomster til deg selv? =)Love it!Og siden jeg først var så ivrig i fotograferingen i dag, får du også se et annet hjørne av stua, med et lite minne fra Prästgården; den gamle enkle trekista som nå fungerer som avlastningsbord. De to trykkene er også minner fra kollektivlivet som har fått nye passepartouter og rammer. Gode minner...Måtte jo kvalitetssikre baksten med et lite øyeblikk på sofaen, før det bar ut på kino med to små og en halv selvvalgt famile på Alvin og gjengen 3.

Ha en god dag!

2 kommentarer:

Potetjenta sa...

Tips:
Et eller annet sted så jeg at du skrev at maskina di "jukser litt ennå". Det problemet hadde jeg også. Så jeg tok sjangsen på å kjøpe ny, den plata som er under foten (ved nåla). Den var litt hakkete og det viste seg at det var den som, med ujevne mellomrom slet tråeen!
Jeg kjøpte den på eBay.no . Den kosta ca 60,-, for min maskin. Ikke akkurat mye penger å snakke om når det er snakk om tusenlapper for en ny maskin...!
Det funka som bare det! ;-)

Potetjenta sa...

Tusen takk for at du deler alle de fine tingene du lager, med alle oss andre! Dessuten vil jeg takke for en fantastisk inspirasjonskilde!!! ;-)