mandag 9. november 2009

Knerten har flytta inn!


Sander sovna i bilen...


I går var Marius, Sander og jeg på kino å så Knerten med mormor og morfar - det var kjempegøy, og begge ungene satt passelig fint gjennom hele filmen. Ja, i hvert fall fint nok til at vi ikke måtte gå før filmen var ferdig =P

I anledning farsdag ba mamma og pappa seg selv på besøk mot at de tok med kake, og da ville mannen min lage middag =) Så etter kinoen dro vi til oss. Og mamma hadde med seg en liten kamerat som hun fikk fra den gamle barnehagen hennes da den stengte; vår egen lille knerten! Han skal få bo her hos oss og fikk en varm velkomst. Marius har såvidt gitt slipp på han, hehe!
Siden Chris har vært syk har vi ikke fått ordnet noe spesielt til farsdagen, så mens tuss sov en times tid før cupfinalen starta tegnet ungene tegninger og ei jente kom og solgte vg på døra, så vi pakket inn den, haha! Chris er forresten frisk igjen =)

1 kommentar:

Pine sa...

Hehehe, ja, da blei han nok gla :p Godt at lille klumpen er blitt frisk igjen! :D Sånt gjør en tante gla. Kult at ungane har fått seg en egen knerten, da! Kan tenke meg det er populært!