tirsdag 8. desember 2009

Størstegutten vår er 5 år!!!


For 5 år siden blei vi foreldre for første gang...virker så lenge siden, men likevel så nært. Har i alle fall rukket endel siden den gang, hehe!
Hihi, fikk horn på bildet her...=P


Dagen før dagen hadde vi familiebursdag. Tidligere år har vi bedt alt av venner og deres barn + barnehagebarn og nabobarn, men i år blei de rett og slett for mange. Vurderte et lite sekund å ha 3 bursdager; familiebursdag, vennebursdag og barnehagebursdag - men det blir bare feil, kan ikke holde på sånn! Så nå blei 5-åringe bedt og sånn må det nok bli framover.


Når han våknet om morgenen tok det han 1 sekund å huske på at han hadde bursdag, og et øyeblikk etter det så han gavene på gulvet! Han sover i vår seng nå mens rommet hans pusses opp. Sander våkna og vi henta Chris og når det var tid for å pakke opp gavene. I mens han åpna gava fra oss leste jeg opp fra kortet til han og han kikka på meg å sa: "Tusen takk mamma! Tusen takk for at du elsker meg!" Søtingen =) Som dere ser på bildene hadde han på seg Battman-drakta hele dagen. Og spidermandrakta kunne Sander få, sa han...


Ingen kommentarer: