mandag 3. november 2008

Jeg har handla stoff!

Stoff og Stil - til julesaker og ting

Stoff og Stil - litt av hvert til diverse prosjekter...

IKEA

IKEA

IKEA

I forrige uke var mannen min med meg på stoff-jakt. Jeg skulle shoppe på Stoff og Stil og helst en tur innom IKEA også, han skulle et par ærend på veien han og. Og jeg må si mannen overraska!
1. Han hjalp meg! Stod i kø for å få klippet opp stoffer og greier!
2. Han prøvde ikke å begrense meg...hehe! Ganske ulikt han egentlig
3. Han fant tillogmed fram et stoff "han" ville ha til ungene =)

Vi blei jo sultne av all shoppinga, og mannen ville spise på Egons i Oslo - kunne jo ikke nekte han det når han var så eksemplarisk!!! Så vi parkerte på Byporten og tråkka opp Karl Johan, fikk bestilt mat og stressa litt fordi mannen hadde vært litt gnien med P-automaten...fikk maten fort og heiv den i oss, før vi løp etter barnevogna ned igjen mot bilen - bare for å se at vi hadde parkert rett under en Egon-restaurant =P Haha!
Uansett blei det litt knapt med tid, men vi fikk skviset inn 45 minutter på IKEA og...aldri vært der inne så kort tid før, hehe! Mannen synes det var gøy å lage merkelapper til stoffene jeg fant der =P

Alt i alt en super dag, og jeg fikk shoppa masse fine stoffer og endel anna stasj =D Og gubben likte seg best på IKEA, for der var det billigst stoffer - på S&S var det såååå dyrt, hehe =P

1 kommentar:

Anonym sa...

;-)
Så heldig du er med en sånn kar - jeg har noe lignende selv, dvs når det gjelder garn da - har nemlig hektet han på strikkepinnene ;-)
Morsomt at du fikk shoppet litt! Men at Stoff og Stil skulle være dyrt sted - Det er jeg ikke med på ;-)
Helt greie stoffer på Ikea også da, men bedre utvalg på sStoff og Stil, gå helst inn døra der idet deåpner om morgenen, senere på dagen er det for fullt, etter min mening.
Jeg ville tatt minst 150 for ipod-veska, kanskje opp mot 200. Hva koster slike ellers, masseprodusert? Du kan skryte på deg eget design, og at det fins kun disse i nøyaktig denne utførelsen i hele verden vet du. Lykke til på julemessa!